Откъде се е добрал с информация за мен, за родителите

...
 Откъде се е добрал с информация за мен, за родителите
Коментари Харесай

Разследват дрогиран кандидат за общински съветник, заканвал се с убийство към журналистка от bTV

  " Откъде се е добрал с информация за мен, за родителите ми, за какво към тях и към мен е този гнет - доста въпроси остават неразбираеми ", разяснява кореспондентът на bTV Дани Атанасова.

Запитан упражнявал ли е тормоз върху родителите на Дани Атанасова, кандидат-общинарят отвръща:  " Върху родителите - не! Аз споделих - направете договорката. Разбирате ли? Ами дамата предлага 5 хиляди лв. заплащане за куче, което е изгубено. Аз го открих по най-простия метод - застанах пред един жилища и крещя - Електра. Кучетата лаят ", изясни по телефона Илия Андонов.

" Има открити данни за вербално отправени закани към съответни лица. Като претекст - по-скоро корист с алкохол и наркотични субстанции. Към този миг не са открити данни за персонален претекст ", сподели Дойчин Дойчев, областен прокурор на Ямбол.

Според Дани Атанасова е допустимо заканите да са свързани с работата ѝ . От полицията обаче споделят, че към този момент претекстовете не са ясни.

Дани Атанасова е дълготраен сътрудник на bTV в Ямбол и Сливен. През 2017 година тя беше отличена по време на 15-ото издание на самодейността на вестник " 24 часа " " Достойните българи ". Призът бе връчен за това, че дружно с сътрудниците си репортерът на bTV Новините притегли вниманието на българската общност към борбата за живот на дребния Байрям, на който Министерството на здравеопазването отхвърли лекуване в чужбина ден преди да замине.

А през 2019 и 2022 година Дани Атанасова е отличена като сътрудник на годината от редакцията на bTV Новините. Тя получава премията за отдадената си работа по отразяване на събитията в Югоизточна България.

Сничка: Facebook профил на Дани Атанасова
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР